Julelunsj onsdag 11. desember 2014

Julelunsj onsdag 11. desember 2014

Publisert av Henning Torsby den 07.05.24. Oppdatert 13.05.24.

Leder Henning Torsby ønsket alle velkommen og spesielt til våre musikanter, Hans Ludvigsen som har vært hos mange ganger. I dag hadde han tatt med seg sin gode venn og medspiller, Svein Alfredsen. De fikk en varm applaus som velkomsthilsen.

Dette året har vært preget av at det er 100 år siden Alf Prøysen var født. Deler av Hans og Svein sitt repertoar er også preget av Alf Prøysen. Vi fikk mange eksempler på hans store forfatterskap, både som visedikter og forfatter av småstubber.

Hans og Svein fikk latterdøren opp med sine mange historier hvor flere hadde en viss forankring i lokalmiljøet i Sande.

Etter hvert kom julematen frem, ribbe, karbonader, julepølse, poteter, surkål og tyttebærsyltetøy sto klar på anretningsbordet. Forventningsfulle sto vi tålmodig i kø, alle fikk og mange hadde også plass til en påfyll. Kokken hadde all ære av maten og han ble tilkalt og fikk sin velfortjente ros og applaus.

Under servering av maten, fant det sted en nestenulykke. En serviett tok fyr og brant lystig på golvet inntil en resolutt inngripen av Unni sørget for at brannen raskt ble slukket. Det ble ingen skader, men det gikk dessverre ut over Unni sin ene fot hvor tuppen på strømpen forsvant.

Hans og Svein fortsatt etter maten med gode historier og flere Prøysen viser og fortellinger. De måtte forlate oss før kaffen og fikk sin velfortjent ros og applaus.

Mens vi koste oss med waleskringle og kaffe kom loddselgerne i aktivitet. Leder leste opp julehilsen fra forbundsstyret og fortalte kort om endringene som nå skjer med både nettavisen vår og bladet Telepensjonisten.

 Vår faste trekningsgjeng sørget for at trekningen ble gjennomført med mange fornøyde vinnere ble det.

Leder takket alle for oppmøtet i dette året som snart er historie. Minnet på at jubileumsmøte og årsmøte er onsdag 28. januar 2015 kl. 1200 i disse lokalene. På grunn av bevertning må vi har beskjed innen 23. januar 2015 om dere ønsker å delta.

Han ønsket alle en Riktig God Jul og et Godt Nytt År.

En Riktig God Fredelig Jul og Et Godt Nytt År

 Se alle bildene på fanen Album